Detingut un multireincident per robatoris en comerços i centres educatius

Imprimeix

L’home, veí d’Abrera, té 26 antecedents per fets similars en el Baix Llobregat i en sis dies els Mossos el van detenir dues vegades.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en un restaurant d’Abrera, al Baix Llobregat. El detingut, de 30 anys, és de nacionalitat espanyola i té el domicili a la població on actua.

El mateix dia a la matinada una patrulla dels Mossos va detectar un home que fugia després de forçar l’accés d’un restaurant d’Abrera. Els policies el van detenir i van veure que portava les eines emprades en el robatori amb força.

Convé destacar que els Mossos d’Esquadra havien detingut l’home el 24 de novembre per tretze robatoris amb força en establiments comercials i centres educatius del Baix Llobregat. Els il·lícits es van cometre entre els mesos de setembre i novembre i algun d’ells en una zona molt concreta de la població d’Abrera de manera que va permetre els investigadors treballar en aquesta àrea fins a identificar el presumpte autor.

Gràcies a les proves obtingudes per la policia científica i les indagacions policials els Mossos van imputar-li entre altres il·lícits un robatori amb força a l’IES Voltera, també d’Abrera, i un altre robatori en un domicili de la urbanització de Can Rial, a Esparreguera. Els investigadors van localitzar alguns dels objectes sostrets els quals el detingut havia venut a un establiment de compravenda d’objectes del barri de Sants, a Barcelona.

Registre en el seu domicili

D’altra banda, els agents tenien indicis que a casa seva trobarien objectes relacionats amb alguns dels robatoris comesos a Abrera. Per tant, els policies van fer una entrada i registre al seu domicili i van localitzar una càmera fotogràfica sostreta en el robatori amb força a una escola bressol de la localitat.

El detingut, que té 26 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra