Detingut per tenir una plantació de marihuana a la seva habitació

És veí del barri del Canal de Molins de Rei i té nombrosos antecedents penals.

Segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut aquest matí, en una operació conjunta, un veí de la localitat baixllobregatina per tenir una plantació de marihuana en el seu domicili.

Aquesta persona, que residia al carrer Ferran Agulló del barri del Canal, havia convertit l’habitació en un espai on cultivava una vintena de plantes. Els agents de policia s’han trobat l’habitacle aclimatat i preparat per al cultiu de marihuana. El detingut, que acumula nombrosos antecedents penals. ha passat disposició judicial.

Redacció / Foto: Imatge recurs Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix