Dispositiu de l’SCT i Mossos amb motiu de la Pedalada Barcelona-Sitges

Imprimeix

La prova ciclista se celebra el matí de diumenge 29 de novembre i transcorre per un tram de 41 km afectant els municipis del Prat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

El Servei Català de Trànsit (SCT) i la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra establiran un dispositiu especial de trànsit aquest diumenge 29 de novembre amb motiu del pas de la 21a edició de la Pedalada Barcelona-Sitges. Enguany s’estima que aquesta prova esportiva aplegarà uns 2.500 participants i es  desenvoluparà al llarg de 41 km de recorregut, afectant els municipis de Barcelona, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sitges. La prova, que enguany se celebra sota el lema “Compartir amb respecte és més segur”, s’iniciarà a les nou del matí a l’Avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona i l’arribada serà cap a les 12.30 hores al municipi de Sitges.

A través del dispositiu, s’adoptaran un seguit de mesures de regulació i ordenació del trànsit amb l’objectiu de minimitzar les possibles afectacions en la mobilitat i també per garantir el bon desenvolupament de l’esdeveniment esportiu i la seguretat dels participants, espectadors i usuaris de la xarxa viària.  

Convé destacar que el Servei Català de Trànsit està informant amb suficient antelació d’aquestes restriccionsa través dels panells de missatgeria variable disposats a les vies de les zones afectades per aquestes mesures especials. En concret, a l’A-2, la C-31 i la C-32.

Redacció / Foto: N.M.