Imputat penalment un jove per circular a 179 km/h en un tram limitat a 80

L’imputat va ser detingut fa dos anys per conducció temerària, per consumir sota els efectes de les drogues i l’alcohol i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detectar un vehicle que circulava a 179 km/h en un tram en què la velocitat màxima permesa és de 80 km/h, concretament al punt quilomètric 8,9 de la carretera B-24, al terme municipal de Pallejà.

Per aquest motiu el conductor, un jove de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vallirana, va ser imputat per un delicte contra la seguretat viària segons l’article 379 del Codi Penal. A més, va quedar citat per comparèixer al jutjat d’instrucció de Sant Feliu de Llobregat.

Es dóna la circumstància que el conductor imputat té antecedents del 2013 quan va ser detingut per conducció temerària, per conduir sota els efectes de les drogues i de l’alcohol i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Una altra actuació policial

La matinada del divendres 13 de novembre agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van imputar un home per un delicte contra la seguretat del trànsit. L’imputat, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Cugat del Vallès, circulava amb una motocicleta a 139 km/h en un tram limitat a 80 km/h de la B-23, al punt quilomètric 6,9 al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat.

El conductor va donar positiu a les proves de detecció alcohòlica amb una taxa de 0,79 mg/l, més del triple del màxim permès per llei que és de 0,25 mg/l. Per tant, va ser imputat i citat al jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat on haurà de presentar-se properament.

Redacció / Foto: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix