Presó per a un multireincident per intentar robar a una parella de mossos

Els agents, que anaven de paisà, feien servei de vigilància per prevenir robatoris a establiments comercials a la nit.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Martorell com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb intimidació en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc el 6 d’octubre poc després de les dues de la matinada quan un home va intentar fer un robatori amb arma blanca a una parella que es trobava a l’interior d’un vehicle estacionat a la via pública. La parella a la qual va intentar eren dos mossos de paisà que feien tasques de prevenció a establiments comercials a la nit i, per tant, el van detenir per un robatori amb intimidació en grau de temptativa.

Arran d’aquesta detenció, els mossos de la Unitat d’Investigació de la mateixa comissaria de Martorell van imputar l’arrestat com a presumpte autor d’un altre delicte de robatori amb intimidació que havia fet la matinada del 2 d’octubre en un bar de la localitat. L’atracador va amenaçar amb una arma blanca a la responsable del bar i li va robar els diners en efectiu de la caixa.

El detingut, que té 17 antecedents policials la majoria pel mateix tipus de delicte, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
71

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix