Detingut per provocar un accident a l'A-2 i conduir ebri

Imprimeix

L'home, amb una taxa d’alcohol quatre vegades superior a la permesa, va intentar marxar del lloc dels fets abans de l'arribada de la policia autonòmica de trànsit però va ser retingut per un mosso fora de servei que es va veure implicat en l'accident.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir la matinada al punt quilomètric 594 de l'A-2, al terme municipal de Sant Andreu de la Barca, un home de 40 anys, de nacionalitat peruana i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar a les 6 de la matinada quan es va rebre avís telefònic d'un accident entre dos turismes a l'A-2, en el seu pas per Sant Andreu de la Barca, sentit Lleida. En arribar, els mossos de trànsit van trobar els dos vehicles accidentats i van  observar que un dels conductors d'un dels vehicles implicats en l'accident presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes de begudes alcohòliques.

Un mosso d'esquadra fora de servei que circulava per la via on es va produir l'accident i que es va aturar per ajudar els implicats va haver de retenir el conductor ebri quan aquest va intentar marxar, en diverses ocasions, del lloc de l'accident, abandonant el vehicle accidentat, abans que arribessin els agents de trànsit i així eludir el control d'alcoholèmia.

Finalment, el conductor va ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica i va donar positiu amb una taxa penal d' 1,01 mg/l d'aire espirat, quadruplicant la taxa permesa legalment, que és de 0'25 mg/l.

Per tot això, els mossos van detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Redacció / Foto: Arxiu