Detinguts a Olesa dues persones per robatoris en diversos habitatges

Imprimeix

La participació ciutadana va permetre alertar la Policia Local i enxampar els lladres, un dels quals es va fer escàpol però ha estat identificat.

La Policia Local d’Olesa de Montserrat a detenir dues persones com a presumptes autors d’un robatori amb força a un domicili d’Olesa. Una acció que va dur a bon terme gràcies a la participació ciutadana.

Els fets van tenir lloc quan faltaven deu minuts per a les 11 del matí, quan la Policia Local va rebre la trucada telefònica d’una ciutadana que informava que estava veient un vehicle aturat amb diversos ocupants al costat d'un habitatge del carrer Solsonès, i en el qual acabava de pujar un altre individu que havia sortit d'un habitatge saltant la paret cap el carrer. Immediatament es va activar una patrulla de la Policia Local i es va avisar també a Mossos d’Esquadra. Un cop al lloc, i en veure arribar la patrulla local, dos dels ocupants del vehicle van escapolir-se, però els agents van poder detenir al conductor, Wasin O.A., veí de Manresa.

Uns minuts després la Patrulla de Mossos d’Esquadra va comunicar els agents locals que havia detingut al carrer de Metge Carreras un dels dos escapolits, que també havia entrat a un altre domicili del carrer Solsonès. Segons fonts de la Policia Local, malgrat escapolir-se, el tercer autor ha pogut ser identificat i s’espera la seva propera detenció. Tots tres són veïns de Manresa i tenen nombrosos antecedents majoritàriament per robatoris amb força i violència.

Un cop finalitzades les diligències policials els detinguts van resta sota la custòdia dels Mossos d’Esquadra per tal de passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Arxiu