Detinguda una parella per robatoris en dues cases d’Abrera

Imprimeix

Els investigadors van identificar els autors dels fets gràcies a les dades aportades pels testimonis dels fets.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir una dona i un home de 34 i 39 anys, de nacionalitat colombiana i veïns de l'Hospitalet de Llobregat com a presumptes autors de dos delictes de robatoris amb força a domicilis a la població d'Abrera.

Els mossos van tenir coneixement que a mitjans del mes de març i principis d'abril d'aquest any havien tingut lloc dos robatoris a dues cases de la urbanització Sant Hilari d'Abrera.Fruit de la investigació, es va constatar que els autors dels fets també havien actuat el passat dia 12 de juliol en un domicili de la localitat d'Igualada (Anoia) on havien estat detinguts in fraganti.Els Mossos d'Esquadra van poder identificar els autors dels fets gràcies a les dades aportades pels testimonis i les víctimes dels robatoris. Arran d'aquests fets, els agents van detenir l'home el mateix dia que sortia en llibertat amb càrrecs del jutjat d'Igualada i la dona va ser detinguda en el seu domicili de l'Hospitalet de Llobregat.

Els assaltants forçaven la porta o finestra de les cases les quals volien accedir, un cop al seu interior, sostreien tot allò que estigués al seu abast, principalment joies, rellotges i diners en efectiu

El mateix dia també es va fer una entrada i perquisició al domicili dels detinguts. Durant l'escorcoll es van recuperar gran quantitat de joies, objectes de valor i diverses eines utilitzades habitualment per robar en domicilis.

Els detinguts, amb 14 antecedents policials tots dos, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu