Mor una dona per una aturada cardiorespiratòria a Sant Esteve

Imprimeix

L’accident es va produir quan estava a la piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal.

Una veïna del municipi baixllobregatí, de 86 anys, hauria patit una aturada cardiorespiratòria quan es trobava a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires, segons ha apuntat el forense, tot i que la causa de la mort està per determinar.

Els fets s’han produït al voltant de les dues de la tarda quan la dona, que estava a la piscina d’estiu, s’ha trobat indisposada. Una socorrista, alertada per la situació, l’ha ajudat a sortir de l’aigua. En un primer moment han parlat de com es trobava però una estona després ha perdut el coneixement i s’ha procedit a practicar-li maniobres de reanimació cardiorespiratòria. S’ha activat el protocol d’actuació per a aquests casos i s’han avisat els familiars.

Fins al lloc, s’han personat els serveis mèdics i patrulles tant de la Policia Local com dels Mossos d’Esquadra, que no han pogut fer res per reanimar-la. També s’han desplaçat fins al Complex Esportiu, l’alcaldessa, Carme Rallo, que ha lamentat l’ocorregut i ha traslladat el condol a la família.

Redacció / Foto: Arxiu