Ingressa a presó per reincidir en el cultiu de marihuana a Corbera

La primera detenció va ser a finals d’abril i la segona un mes després.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir dos homes i una dona, entre 27 i 42 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Corbera de Llobregat com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues en el mateix municipi.

La investigació es va iniciar arran d’unes queixes veïnals, durant la qual es va poder constatar que a un pis de Corbera de Llobregat s’estava traficant amb substàncies estupefaents. Davant d’aquests indicis els mossos van demanar una autorització judicial per tal d’entrar i registrar el domicili a finals del passat mes d’abril i, després d’obtenir-ne el manament judicial, es van localitzar diverses plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, així com estris pel cultiu com vitrines, aparells d’aire condicionat i làmpades. Així, els agents van procedir a detenir al responsable del pis per un delicte contra la salut pública. El jutge en aquesta ocasió va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Un mes després de la primera detenció, una nova queixa veïnal va alertar als agents que es continuava cultivant marihuana en el mateix pis que havia provocat la primera actuació policial. Davant la reincidència en aquesta conducta, es va tornar a sol·licitar una nova autorització judicial per accedir-hi. A més, els investigadors també van poder localitzar uns altres dos domicilis de la mateixa finca implicats en el cas en el qual també s’estaria cultivant marihuana.

L’escorcoll en els tres pisos va permetre localitzar 330 plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, a banda d’un kilogram de marihuana preparada pel consum, 1.150 euros en efectiu, així com adobs, fertilitzants, ventiladors i diverses làmpades halògenes.

En aquesta segona actuació policial es van detenir dos homes i una dona com a responsables del cultiu de marihuana en els tres domicilis. Un dels homes era el detingut en la primera actuació.

Una vegada els detinguts van passar a disposició judicial, el jutge va decretar presó per l’home reincident en el cultiu i llibertat amb càrrecs pels altres dos.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix