Sant Feliu commemora el Dia Internacional per a la Salut de les Dones

Imprimeix

Es farà una xerrada a càrrec de la llevadora de l’ASSIR, Blanca Albillos, al Centre Cívic Les Tovalloles i es projectarà un film de la directora Adèle Tulli.

Aquest dijous 29 de maig, el Programa de la Dona de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, amb la col·laboració del Consell Municipal de les Dones, organitza una xerrada debat i un cinefòrum per commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. L'objectiu es promoure la salut i la qualitat de vida de les dones.

La xerrada, sota el títol "La salut sexual en temps de crisi", anirà a càrrec de Blanca Albillos, llevadora de l'ASSIR (Atenció Sexual i Reproductiva) del Baix Llobregat Centre, ubicat a Sant Feliu, i tindrà lloc a les 18 h al Centre Cívic Les Tovalloles. A continuació, a les 19 h, se celebrarà al mateix lloc un cinefòrum a partir de la projecció del film "Menopausa rebel" (2014), de la directora Adèle Tulli.

El Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones es va crear a partir d'una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l'any 1987 a Costa Rica. La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació i on la salut de les dones fos la protagonista. Des de llavors molts països del món celebren accions a favor de la salut de les dones.

Redacció / Foto: Arxiu