El restaurant La Molletería guanya la segona edició de GastroGavà

Imprimeix

L’espai gastronòmic es va celebrar en el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà i va vendre un total de 10.700 tapes.

El restaurant La Molletaría amb la seva tala Alegria Mediterrània va ser el més votat amb un total de 264 vots i va ser el guanyador de la segona edició de GastroGavà. En segon lloc la Croissanteria Héctor, amb el seu croissant amb amanida i fruites vermelles ha rebut 155 vots i el tercer més votat ha estat Masia Solior amb 130 amb la tapa de patata farcida de brandada de bacallà sobre pebrot del Piquillo i espàrrec.

La proposta gastronòmica va ser organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de la ciutat i va comptar amb la col.laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. Raquel Sánchez ha felicitat a tots els restauradors per la seva implicació a GastroGavà, un espai gastronòmic que després de dos anys guanya en confiança i credibilitat “els tretze restaurants participants van oferir les seves millors tapes que han estat molt ben valorades per part dels visitants i això s’ha traduït en un increment en el nombre de tapes venudes. És per això, que espero que GastroGavà continui creixent i el pròxim any siguin més els restaurants participants.”

GastroGavà va comptar amb la participació de 12 restauradors que van oferir les seves tapes de creació pròpia on l’espàrrec i el producte local van ser els ingredients principals. En aquesta primera edició s’han servit 10.700 degustacions.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà