L’Ajuntament de Pallejà posa en marxa el programa “Fem pinya”

Un total de 46 nois i noies d’11 i 12 anys participen en aquesta iniciativa que té com a objectiu promoure i reforçar actituds contràries al consum de drogues.

L’Ajuntament de Pallejà posa en marxa, en el marc del Pla Local de Drogodependències, el programa Fem Pinya. Una iniciativa dirigida a nois i noies del municipi baixllobregatí, que es troben en plena preadolescència, a reforçar actituds contràries al consum de drogues. En aquesta edició hi participen un total de 46 nois i noies d’11 i 12 anys. Prèviament al seu inici, s’han organitzat unes xerrades en els centres educatius per tal de presentar el projecte als alumnes de sisè de primària. Els participants han rebut un àlbum de cromos que hauran d’anar omplint i que al mateix temps serà el quadern d’activitats i l’agenda del programa. Els cromos els reben gratuïtament als equipaments col·laboradors, després de cada sessió. A més, tots els participants que l’hagin completat participaran en el sorteig d’un premi final.

El programa s’aplica en diferents serveis com el Punt Jove, la biblioteca, el centre d’atenció primària (CAP), el casal de la gent gran i la zona esportiva que els participants visitaran fora de l’horari escolar. Es faran un total de sis sessions durant els mesos de maig i juny que es completaran amb una festa de cloenda.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix