Sisena edició de la campanya solidària Ni Un Plat Buit!

Imprimeix

Aquesta campanya de recollida d’aliments a Molins de Rei tindrà lloc el pròxim 23 de maig i vol donar resposta als efectes de la crisi.

L’Esplai MIB, L’Esplai Spai, l’Esplai l’Agrupa, l’Agrupament Escolta Jaume Vicenç Vives, Càritas i Creu Roja, i amb el suport de l’ajuntament de Molins de Rei impulsen una nova edició de la Campanya Solidaria Ni un plat buit!. Per recollir els aliments els infants i joves de les entitats de lleure de Molins de Rei aniran als domicilis molinencs i els portaran a la plaça del Mercat on estarà ubicat el punt de recollida central; també hi haurà punts de recollida d’aliments a la capella de Sant Isidre, a l’església Evangèlica, a la plaça de Catalunya, al parc del Pont de la Cadena i a la Rambla de la Granja.

La campanya de recollida començarà a les 16 hores aquest dissabte 23 de maig però qui ho desitgi també pot portar els aliments que vulgui als punts esmentats. A més, i amb l’objectiu d’augmentar la quantitat d’aliments recollits, entre el 18 i el 21 de maig la campanya es farà extensiva als centres educatius de la vila.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei