Neix a Sant Vicenç dels Horts el projecte 'Tomaliers' per a joves aturats

El projecte, coordinat per l’Ajuntament i la Fundació Miquel Agustí, fomenta la formació d’aquest col·lectiu mitjançant l’agricultura de proximitat centrada en la creació de noves varietats tradicionals de tomàquet.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Fundació Miquel Agustí han iniciat conjuntament un projecte de formació adreçada a joves aturats i centrada en la creació de noves varietats tradicionals de tomàquet. S’ha escollit plantar aquesta hortalissa per la llarga tradició vicentina en el seu conreu, l’elevat valor sensorial i pel bon rendiment que pot suposar a mig i llarg termini. Els participants són joves d’entre 18 i 30 anys que formen part d’un procés de selecció coordinat conjuntament pels departaments de Joventut, Ocupació i la Fundació Miquel Agustí.

Parcel·la de mitja hectàrea

Per dur a terme aquest projecte de formació, comunicació i recerca en agrobiodiversitat, el consistori municipal posa a disposició de l’empresa encarregada una parcel·la agrícola de mitja hectàrea, ubicada al Parc Agrari de Sant Vicenç dels Horts.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix