Sant Andreu de la Barca celebra el tercer fòrum obert de sanitat pública

El Teatre Núria Espert acollirà demà 27 d’abril l’acte amb la participació de Maria Neira, de l’Organització Mundial de la Salut, i Manuel Franco, de la Universitat d’Alcalà i la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (Baltimore –EEUU).

Uns 100 professionals de l’àmbit sanitari està previst que assisteixin aquest dilluns 27 d’abril a la tercera edició del Fòrum Obert de Sanitat Pública que organitza l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca al Teatre Núria Espert. El Fòrum compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. L’acte serà presentat per l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.

A partir de les quatre de la tarda es celebrarà aquesta tercera edició del Fòrum, un referent clar de reflexió sobre la situació actual i futura de la sanitat pública i que porta a Catalunya a importants i prestigiosos ponents.

Enguany, les ponències centrals aniran a càrrec de dos reputats ponents de talla internacional:

-Maria Neira, Directora del Departamento de Salud Pública y Determinantes Medioambientales y Sociales de la Salud de la Organización Mundial de la Salud (OMS), oferirà la ponencia: Determinantes medioambientales y sociales de la salud”.

-Manuel Franco,Coordinador del grup d’investigació “Social and Cardiovascular Epidemiology” de la Universitat de Alcalá i del Departament of Epidemiology de la  Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, parlarà sobre la “Influencia del entorno local en la salud cardiovascular”

Redacció / Foto: Ràdio Sant Andreu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix