Nou espai gastronòmic al mercat del Centre de Sant Joan Despí

El Foodieslab és una aula de formació i aprenentatge al voltant de la cuina, però també pretén dinamitzar tota mena d'experiències al voltant de l'art culinari, amb tallers-sopars, degustacions, etc.

El Mercat Municipal del Centre compta, a partir d’aquesta setmana, amb un nou espai destinat a la gastronomia. Es tracta del Foodieslab, una aula d'aprenentatge i formació que neix amb la vocació de ser un lloc dedicat a descobrir l'art culinari des de tots els sentits, el plaer de menjar, i les tendències culinàries que ens arriben des d'altres indrets. Al Foodieslab es programaran tallers i cursos de curta durada, alguns dels quals inclouen sopars i degustacions. 

L'espai va obrir les portes dimarts passat d'abril amb un curs sobre la cuina d'ahir i l'actual, i continuarà fins al mes de juny amb una quinzena de tallers que inclouen des d’un dedicat als arrossos, al bacallà, l'elaboració de cervesa o de vermuts i aperitius. Alguns dels tallers comptaran amb la participació de restauradors locals. L'aula està dotada amb un lloc de treball que incorpora una aigüera, i una gran taula on els fogons són els protagonistes, d'aquesta manera les sessions són més pròximes i es facilita la participació.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha instal·lat aquesta cuina dins del mercat per dinamitzar aquest espai, i aprofitarà que obre totes les tardes i dissabte al matí (l'únic dia que tanca és el dilluns) per fer els cursos. D'aquesta manera s'atraurà clientela nova interessada a aprendre més sobre l'art culinari.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix