Les entitats sociosanitàries, educatives i veïnals molinenques rebran 87.000 euros

Imprimeix

El consistori també ha redactat convenis de col·laboració amb els clubs esportius locals on destinarà uns 75.000 euros, que inclouen la cessió dels espais i equipaments públics que utilitzen.

Les deferents entitats sociosanitàries, educatives i veïnals de Molins de Rei van signar els convenis de col·laboració amb el consistori municipal per aquest 2015. En total rebran 86.287 euros que els permetran organitzar tot tipus d’activitats i mantenir la seva tasca social. La signatura institucional va anar a càrrec de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i del primer tinent d’alcalde, Xavi Paz.

Paral·lelament, l’Ajuntament també ha redactat convenis de col·laboració amb les vint-i-una entitats esportives, que inclouen la cessió dels espais i equipaments públics que utilitzen. Els convenis de l’àmbit esportiu tenen un import de 74.969 euros i se signen el mes de novembre per facilitar la planificació de les temporades esportives. Finalment, també es destina una partida de subvencions destinades a les entitats que treballen en l’àmbit de la cooperació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei