La Guàrdia Civil vendrà 1.900 armes a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

Seran exposades entre els dies 20 i 24 d'abril a la Comandància de Barcelona que es troba a la localitat baixllobregatina.

La Guàrdia Civil exposarà, la pròxima setmana, unes 1.900 armes en la Comandància de Barcelona, amb seu a Sant Andreu de la Barca, per a la seva posterior subhasta sota el procediment de plec tancat, en la qual es considera, pel nombre d'armes, una de les de major importància de les quals se celebren a Espanya.

Les armes romandran exposades en el poliesportiu de la caserna entre els dies 20 i 24 d'abril, tots dos inclusivament, en horari de 9 a 13 hores, perquè les persones interessades puguin veure-les prèviament a la seva licitació, que es pot realitzar en les mateixes instal·lacions mitjançant la modalitat de plec tancat. La documentació necessària i el plec de condicions es facilitaran als interessats en el local de l'exposició.

Dilluns 27 d'abril, a partir de les 9 hores i en el saló d'actes de la mateixa caserna, es procedirà a l'obertura dels sobres en els quals constaran les licitacions realitzades sobre els diferents lots podent assistir les persones que van participar en la licitació.

Les armes a subhastar són:

Escopetes: 1.260

Pistoles: 230

Revòlvers: 170

Carabines: 160

Rifles: 67

Trabucos: 10

Ballestes: 3


Redacció / Foto: Guàrdia Civil