La Guàrdia Civil vendrà 1.900 armes a Sant Andreu de la Barca

Seran exposades entre els dies 20 i 24 d'abril a la Comandància de Barcelona que es troba a la localitat baixllobregatina.

La Guàrdia Civil exposarà, la pròxima setmana, unes 1.900 armes en la Comandància de Barcelona, amb seu a Sant Andreu de la Barca, per a la seva posterior subhasta sota el procediment de plec tancat, en la qual es considera, pel nombre d'armes, una de les de major importància de les quals se celebren a Espanya.

Les armes romandran exposades en el poliesportiu de la caserna entre els dies 20 i 24 d'abril, tots dos inclusivament, en horari de 9 a 13 hores, perquè les persones interessades puguin veure-les prèviament a la seva licitació, que es pot realitzar en les mateixes instal·lacions mitjançant la modalitat de plec tancat. La documentació necessària i el plec de condicions es facilitaran als interessats en el local de l'exposició.

Dilluns 27 d'abril, a partir de les 9 hores i en el saló d'actes de la mateixa caserna, es procedirà a l'obertura dels sobres en els quals constaran les licitacions realitzades sobre els diferents lots podent assistir les persones que van participar en la licitació.

Les armes a subhastar són:

Escopetes: 1.260

Pistoles: 230

Revòlvers: 170

Carabines: 160

Rifles: 67

Trabucos: 10

Ballestes: 3


Redacció / Foto: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix