Pallejà celebrarà demà la seva primera Jornada de Saludaritat

Imprimeix

La iniciativa, que es va haver de suspendre el passat mes de març a causa a les condicions meteorològiques, inclourà activitats saludables que serviran per donar suport a la Xarxa Solidària d’Aliments.

Demà diumenge, dia 12 d’abril, Pallejà celebrarà la I Jornada de Saludaritat, una iniciativa que vol unir la preocupació per la mateixa salut i la voluntat de donar suport a aquells que més ho necessiten. Es tracta d’una jornada que estava prevista, inicialment, per al passat 22 de març però es va haver de suspendre a causa de les condicions meteorològiques. Durant el matí s’organitzaran quatre caminades saludables, amb diferents nivells de dificultat. També s’oferiran, a la plaça de la Llum, dues hores d’activitat, de 12  14 h, entre les quals hi haurà una sessió dirigida de gimnàstica i una altra de zumba, obertes a tothom. En aquest mateix espai hi haurà parades on es mostraran productes i serveis relacionats amb la salut i la solidaritat i, a més, dietistes del municipi oferiran a la ciutadania alguns consells per a realitzar receptes de cuina saludables.

Les persones interessades a participar-hi poden adquirir una de les samarretes que s’han posat a la venda de forma anticipada en diversos establiments del municipi. Les destinades a un públic adult tenen un preu de 5 euros i el cost de les infantils, per a nens de 0 a 12 anys, és de 2 euros. Els diners recollits amb aquesta iniciativa es destinaran a la Xarxa Solidària d’Aliments de Pallejà i serviran per ajudar a les famílies del municipi amb menys recursos. Les samarretes també es podran adquirir el mateix diumenge a la plaça de la Llum. Aquesta primera edició de la Jornada de Saludaritat comptarà amb la col·laboració de voluntaris i comerços locals.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà