Pallejà celebrarà demà la seva primera Jornada de Saludaritat

La iniciativa, que es va haver de suspendre el passat mes de març a causa a les condicions meteorològiques, inclourà activitats saludables que serviran per donar suport a la Xarxa Solidària d’Aliments.

Demà diumenge, dia 12 d’abril, Pallejà celebrarà la I Jornada de Saludaritat, una iniciativa que vol unir la preocupació per la mateixa salut i la voluntat de donar suport a aquells que més ho necessiten. Es tracta d’una jornada que estava prevista, inicialment, per al passat 22 de març però es va haver de suspendre a causa de les condicions meteorològiques. Durant el matí s’organitzaran quatre caminades saludables, amb diferents nivells de dificultat. També s’oferiran, a la plaça de la Llum, dues hores d’activitat, de 12  14 h, entre les quals hi haurà una sessió dirigida de gimnàstica i una altra de zumba, obertes a tothom. En aquest mateix espai hi haurà parades on es mostraran productes i serveis relacionats amb la salut i la solidaritat i, a més, dietistes del municipi oferiran a la ciutadania alguns consells per a realitzar receptes de cuina saludables.

Les persones interessades a participar-hi poden adquirir una de les samarretes que s’han posat a la venda de forma anticipada en diversos establiments del municipi. Les destinades a un públic adult tenen un preu de 5 euros i el cost de les infantils, per a nens de 0 a 12 anys, és de 2 euros. Els diners recollits amb aquesta iniciativa es destinaran a la Xarxa Solidària d’Aliments de Pallejà i serviran per ajudar a les famílies del municipi amb menys recursos. Les samarretes també es podran adquirir el mateix diumenge a la plaça de la Llum. Aquesta primera edició de la Jornada de Saludaritat comptarà amb la col·laboració de voluntaris i comerços locals.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix