Jornada de portes obertes per visitar els nous horts urbans al Prat

Imprimeix

Els ciutadans tindran l’oportunitat, demà dissabte, de veure els nous 45 horts de 60 metres quadrats que el consistori ha destinat preferentment per a persones en atur.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza, demà 28 de març, una Jornada de portes obertes per a tots els ciutadans que vulguin visitar els nous 45 horts de 60 metres quadrats que el consistori municipal ha destinat temporalment a persones de la ciutat d'entre 18 i 60 anys. També es podran visitar els horts per a gent gran, situats al costat. La jornada es farà entre les 11 i les 13 hores (a les 11.30 hores hi ha previst l’assistència l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, acompanyat de regidors/es).

Els horts s'han adjudicat mitjançant un sorteig en què les persones en atur han tingut preferència, i s'han distribuït de la següent manera: 15 horts a joves d'entre 18 i 30 anys i 30 horts a persones d'entre 31 i 60 anys. Les persones adjudicatàries d'un hort podran fer-hi una activitat que fomenta el treball físic i la salut, el cultiu per a l'autoconsum, una nova perspectiva sobre l'ús de productes ecològics, el consum de productes saludables, la cooperació, la socialització i la cohesió social. Els horts no tenen una funció lucrativa.

Dos tallers

Durant l’activitat anomenada "Apropa't als horts" es faran dos tallers: un infantil de plantació de flors i un altre de reciclatge i horticultura a casa.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat