Acord entre la PAH Molins i Caixabanc pel cas de Ramon Maglione

L’entitat bancària ha condonat part del seu deute hipotecari i el restant ho pagarà quan l’afectat torni a treballar.

La PAH de Molins de Rei està d’enhorabona. Avui dimecres, en Ramon Maglione, un molinenc que estava a punt de perdre el seu pis, ha signat un acord amb Caixabank per la condonació parcial del deute hipotecari. El deute restant es començarà a pagar quan l’afectat tingui una “feina estable i digne”, segons explica la PAH Molins de Rei. D’aquesta manera es posa fi a cinc anys de treball constant de la plataforma on ha realitzat dues accions a l’oficina bancària i nombroses gestions per pressionar al banc. En un comunicat facilitat des de la PAH de Molins de Re vol “felicitar al Ramon per la petita victòria que això representa en la lluita per un habitatge digne. Totes aquestes petites victòries demostren que la lluita de les PAHs dóna els seus fruits. Tornem a animar a totes aquelles persones de la vila que es trobin afectades per problemes d’habitatge que s’animin a apropar-se a la PAH perquè només amb la lluita aconseguiran superar aquesta situació.”

La PAH Molins de Rei es reuneix cada primer i tercer dimecres de cada mes, a partir de les 19 hores, a la Federació Obrera. També es pot contactar a través del correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o pel facebook o twitter.

Redacció / Foto: PAH Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix