Neix una nova plataforma ciutadana a Molins de Rei

El nou grup es defineixen com a “independents de qualsevol partit polític, que vol aportar el seu punt de vista sobre els temes d’actualitat del municipi i anar fent un seguiment al govern municipal per aportar el seu consell”.

La sala del Mercat de Molins de Rei va ser escenari de la presentació del grup Molins.cat. Tres representants de la plataforma, Antonio Bonilla, Raquel Herrero i Sara Hernández, van ser els encarregats d’explicar què és aquest nou grup, qui el forma, els seus objectius i el seu full de ruta de cara al futur.

La plataforma, amb un origen fa quatre anys a la Xarxa per Molins, “és un grup de molinenques i molinencs independents de qualsevol partit polític amb visió col·lectiva. Veïns de tots els barris de Molins de Rei i molt compromesos amb la nostra vila i la nostra societat. Som membres d’entitats veïnals, esportives, culturals o juvenils o simplement persones amb ganes de treballar, amb la mesura de les nostres possibilitats pel nostre poble. Som un grup amb pluralitat nacional, professional i generacional, un reflex del conjunt social i això ens aporta complexitat i múltiples visions”, segons expliquen. L’objectiu de Molins.cat és “aportar la nostra visió independent i oberta sobre els temes d’actualitat i anar fent un seguiment al govern municipal i poder aportar-hi el nostre consell. Volem polítics valents per seguir fent millor el lloc on vivim, volem ser un instrument popular pel ciutadà de comunicació amb els polítics locals. Pensem que la política o les fas o te la fan i no estem disposats a seguir més temps asseguts a casa, volem ser una veu coherent i plural.”

Des de Molins.cat conviden a tots els molinencs i molinenques a contactar amb ells a través del seu perfil oficial al Facebook (www.facebook.com/pages/MolinsCat), al correu institucional (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Redacció / Foto: Molins.cat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix