Es presenta al Prat de Llobregat l'Agrupació d'Acció Social

Imprimeix

Un nou projecte que no vol ser una formació política i que té l’objectiu “d’intentar canviar les coses i aconseguir justícia i polítiques socials més efectives”.

Es va presentar la setmana passada un nou projecte social al Prat de Llobregat anomenat Agrupació d’Acció Social (Adas). Segons els seus fundadors amb l’objectiu de ser “fidel a la seva denominació, i amb els eixos bàsics de la llibertat, la igualtat i la fraternitat, on la seva comesa primordial és la justícia social i distributiva”. Una nova entitat formada per professores, enginyers, administratives, aturats, pensionistes i treballadors entre altres sectors de la societat.

Segons els seus fundadors, Adas no “vol ser una formació política sinó una agrupació sense ànim de lucre, composta per persones preparades i preocupades que busquen la confluència amb les diferents associacions, entitats i moviments socials, l'horitzó dels quals és participar i canviar responsablement l'actual forma de fer política”. Els seus objectius són principalment “exposar, desenvolupar i organitzar accions o idees purament socials, elevar formalment propostes constructives per intentar canviar les coses i aconseguir justícia i polítiques socials efectives, eficaces i eficients, reivindicant la situació a nivell local.”

Redacció / Foto: Adas