Partit benèfic de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

Es recaptarà aliments per a les famílies més necessitades del Baix Llobregat.

El pròxim 28 de març se celebrarà al camp Municipal de Can Salvi a Sant Andreu de la Barca un partit de futbol benèfic en benefici dels més necessitats de la comarca. Diferents associacions de la Guàrdia Civil participen en aquesta acció solidària i social que té com a objectiu recaptar el nombre més gran d’aliments possibles per a les famílies de la comarca que pateixen en un moment de profunda crisi econòmica.

El partit de futbol enfrontarà un equip format íntegrament per membres de la Guàrdia Civil i un altre format per membres de cossos policials diferents que pertanyen a l’International Police Association (Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana).

L’entrada a la instal·lació esportiva per poder veure en directe el partit amistós serà  la donació d'aliments que aniran destinats a la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, que ho distribuirà als menjadors socials comarcals així com en els bancs d’aliments. A més, gràcies a les donacions econòmiques de les diferents associacions de la Guàrdia Civil els diners recaptats s’invertiran en la compra d’aliments.

Redacció / Foto: Arxiu