La PAH de Molins de Rei organitza una xerrada informativa al Papiol

Imprimeix

Es va parlar dels objectius, mètode de funcionament i formes de lluita de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Molins de Rei va organitzar una xerrada informativa a la Biblioteca Valentí Almirall de la localitat veïna d’El Papiol. Van assistir una dotzena de persones, entre les quals dos afectats per la hipoteca d’El Papiol, alguns regidors de l’Ajuntament, inclòs l’alcalde, i alguns membres de la PAH de Molins de Rei.

Es va parlar dels objectius, mètode de funcionament i formes de lluita de la PAH, i es va aprofitar la presència de membres de l’Ajuntament per intercanviar punts de vista i trobar les formes de col·laborar en la lluita contra els greus problemes que afecten les persones amenaçades de perdre el seu habitatge i/o que no poden pagar els rebuts dels subministraments bàsics.

Demanda

La PAH va demanar que els serveis socials de l’Ajuntament informin les persones que els arribin amb risc de perdre el seu habitatge de l’existència de la PAH i la forma de contactar-hi si ho desitgen. També es va comunicar la intenció de promoure una moció de suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) catalana contra els desnonaments i la pobresa energètica.

Dues setmanes enrera, es van recollir prop de dues-centes signatures en suport de la ILP durant els dos dies en què la PAH va instal·lar taules al Papiol.

Redacció / Foto: PAH Molins de Rei