L’Ajuntament del Papiol dóna la paraula a la ciutadania pel PEPNat

Imprimeix

Vol recollir opinions així com contrastar i debatre diferents punts de vista entre els participants en una sessió que se celebrarà el pròxim 9 d’abril.

L’Ajuntament del Papiol vol que els seus ciutadans participin en l'elaboració del nou Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat). Per la qual cosa, el consistori baixllobregatí organitzarà el pròxim 9 d’abril una jornada de treball a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Per participar cal trucar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del mateix Ajuntament del Papiol. Aquesta sessió –amb un grup màxim d’unes vint persones- es vol afavorir la recollida d’opinions i el seu contrast i debat entre els participants, amb una metodologia que facilita la recollida d’idees i suggeriments de la forma més igualitària i àmplia possible.

Simultàniament als canals habituals de recollida de suggeriments a un PEPNat, es reforça també la posta en marxa de canals telemàtics a disposició de la ciutadania i també es posa en marxa la realització de sessions de recollida presencial de suggeriments al PEPNat, convocant sessions amb les estructures de participació dels municipis implicats.

Redacció / Foto: Arxiu