PxC es presentarà com a acusació popular contra la mare musulmana de Martorell

Imprimeix

Va agredir a la seva filla per no portar el vel islàmic. A més, la formació política ofereix defensa jurídica a totes aquelles dones o nenes que se sentin obligades a portar el vel pels seus familiars o cònjuges.

Plataforma per Catalunya ha anunciat que es presentarà com a acusació popular contra la mare que va agredir a la seva filla de 14 anys amb un ganivet i mossegades als braços -presumptament amb consentiment del seu pare- a Martorell el passat dia 13 de març per negar-se a portar el vel islàmic. Per al secretari general de PxC, Robert Hernando, considera que "és vital per a la nostra societat que no tornin a succeir fets com el que va passar a Martorell. No es pot permetre en una societat moderna com l'occidental."

Així mateix PxC també ofereix defensa jurídica gratuïta a totes aquelles dones que es trobin en una situació similar. A totes aquelles dones musulmanes que es vulguin alliberar i vulguin abandonar els costums arcaiques de l'islam i no puguin fer-ho per por als seus familiars o cònjuges. Hernando ha anunciat que "totes aquelles dones que es vulguin alliberar de les cadenes de l'islamisme sempre trobaran un aliat en PxC, els oferim defensa jurídica i ajuda psicològica professional per desprendre's per sempre de les humiliacions que reben"i ha afegit que una vegada més que "es prohibeixi el Bruka d'una vegada per totes, en espais públics, privats i a tot arreu. Per una banda és vital per a la seguretat ciutadana, però per l'altre també ho és per a la dignitat de la dona que sempre defensarem des de Plataforma."

Redacció / Foto: PXC