Es consciencien de les causes i conseqüències dels accidents de trànsit

L’activitat “Canvi de marxa”, organitzat per la Fundació Mutual de Conductors, aplega prop de 500 alumnes al Teatre de La Passió.

Prop de 500 alumnes de diferents instituts olesans van participar en l’activitat “Canvi de marxa”, que la Fundació Mutual de Conductors va oferir al teatre de La Passió d’Olesa. “Canvi de marxa” és una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa, concretament la Policia Local i el departament d’Ensenyament. Té com a objectiu de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.

A la presentació de “Canvi de Marxa” a Olesa hi ha assistit el regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Planas, i el regidor de Comunicació, Jordi Martínez, així com el vicepresident, el director i el portaveu de Mutual de Conductors, Jordi Herms, Joan Nebot i Josep Mª Ambròs, respectivament. El regidor de Seguretat Ciutadana d’Olesa, Pere Planas, ha destacat la voluntat que “Canvi de marxa” es pugui portar en properes ocasions novament a Olesa, per l’important missatge que transmet sobretot al jovent. També ha volgut agrair la valuosa feina que fan els equips d’intervenció que actuen en cas d’accident.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix