El Mercat Centre-La Muntanyeta de Sant Boi serà reformat i ampliat

Imprimeix

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat el conveni de col·laboració amb la comunitat de titulars amb la finalitat de modernitzar-lo i dinamitzar la seva activitat comercial.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aprovat el projecte de reforma i ampliació del Mercat Municipal Centre-La Muntanyeta. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat avui el conveni de col·laboració amb la comunitat de titulars del mercat com a pas previ per encetar les actuacions de millora previstes. El projecte preveu incorporar nous espais comercials, instal·lar l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional (situada actualment al Palau de Marianao) i ampliar la superfície adjacent del supermercat existent. També es regularà l'aparcament públic existent. La finalitat de l'actuació és modernitzar el mercat i dinamitzar la seva activitat comercial.

Uns 3,5 milions de cost

Les obres de remodelació del mercat tindran un cost aproximat de 3,5 milions d'euros. L’Ajuntament ho finançarà -mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona- i també comercialitzarà els nous locals i parades. Cal destacar la participació de l'empresa LIDL que col·laborarà amb 650.000 euros.

Les obres començaran a l’estiu

El projecte preveu que les obres de reforma del mercat comencin a l'estiu i tinguin un any de durada. El futur equipament comercial disposarà de 27 espais comercials (18 establiments ja existents i 9 espais nous). El supermercat de l'empresa LIDL s'ampliarà i es remodelarà totalment. A l'interior del mercat es trobarà l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional, un element que donarà centralitat a l'equipament comercial.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi