Joves de Sant Boi busquen un model de ciutat a través de la fotografia

Imprimeix

L’Ajuntament impulsa el projecte “Imagina Sant Boi” que s’adreça nois i noies de 14 a 16 anys dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell.

Adolescents dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell, d'entre 14 i 16 anys, participen en una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat anomenada “Imaginat Sant Boi”. Aquesta iniciativa s'adreça principalment els centres d'educació secundària dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell (Ítaca, Rubió I Ors,Pedagògium Cos i Joan Bardina), les entitats de lleure, i el grup de joves El Carreró. La idea és convidar els adolescents a fotografiar, a través de recursos propis (mòbils o màquines fotogràfiques) i de suports a l'abast de tothom com Instagram, diferents llocs de la ciutat que els hagin cridat l'atenció. Amb aquesta experiència es pretén que els adolescents creguin en ells, i en els seus companys, vulguin conèixer i experimentar, s'impliquin en la seva ciutat, i desenvolupin habilitats comunicatives i de diàleg. Es tracta que els participants construeixin futur, participin, liderin, i s'impliquin en la seva ciutat.

El dijous 5 de març es farà a Can Massallera, a partir de les 17 hores, un taller de Vj 's i una performance amb les fotografies i veus d'Imagina Sant Boi (#ImaginaSantBoi). Dissabte 7 de març hi haurà un espectacle de break dance i un taller de ball a càrrec del grup Kepas | Funkin Bastard. Els joves interessats podran participar en el projecte fins al mes d'abril.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi