Olesa tindrà un nou pavelló a l'Escola Sant Bernat el pròxim curs

Imprimeix

Dilluns arrenca la segona i darrera fase de les obres d’un equipament que s’obrirà a les entitats esportives del municipi fora de l’horari escolar.

Olesa de Montserrat disposarà d’un nou equipament esportiu de cara al curs 2015-2016 i els alumnes de l’Escola Sant Bernat tindran el seu propi gimnàs totalment acabat. La nova instal·lació també donarà cobertura a la manca d’equipaments esportius del municipi de manera que, fora de l’horari lectiu de l’escola, podrà ser utilitzat per les entitats esportives del municipi.

D’aquesta manera, el municipi del Baix Llobregat Nord veurà acabada la construcció d'un equipament que s'arrossega des de l'any 2005, data en què es va aprovar el projecte de construcció de l'actual escola Sant Bernat. El projecte, inicialment, preveia la construcció d'un gimnàs que després, donada la necessitat d'equipaments esportius al municipi, va ser substituït pel projecte d'un pavelló polivalent.

Un cost de 600.000 euros

Les obres consistiran, entre d’altres, en la construcció de les graderies, la urbanització de l’entorn, la construcció del porxo d’entrada, la construcció de més vestidors i d’un magatzem, i la finalització d’instal·lacions i altres elements complementaris propis d'un pavelló poliesportiu. La segona fase de les obres del pavelló tenen un cost d’uns 600.000 euros i el projecte global haurà suposat una inversió, per part de l’Ajuntament, de prop de 2 milions.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat