Els Mossos organitzen una xerrada amb els hotelers de Viladecans

Imprimeix

L’objectiu ha estat donar una sèrie de consells bàsics per evitar qualsevol tipus de furt coincidint en les seves instal·lacions amb la celebració del Mobile World Congress.

Davant la pròxima celebració del Mobile World Congress, la Comissaria de Viladecans dels Mossos d’Esquadra ha realitzat una xerrada als responsables dels hotels amb més capacitat de la població baixllobregatina.

La xerrada-presentació ha anat dirigida específicament al sector dels hotels, concretament han assistit els directors i treballadors dels hotels Ibis, Ibis Budget i Sidorme. Durant la xerrada s’han esmentat les particularitats dels diferents rols del protagonista, el delinqüent; i la resta de personatges que intervenen en un furt: el turista, el personal de l’hotel i la policia. La idea era de conscienciar, que tant a nivell hoteler com policial, es disposen d’eines per tal de minimitzar el risc de furt i oferir una bona sensació de seguretat al turista.

Generalment, la major problemàtica ve donada pel furt d’equipatge i objectes personals dels clients. Sobretot a l’hora de l’esmorzar i abandonar l’allotjament i en agafar el taxi per desplaçar-se cap a l’aeroport.La xerrada ha consistit en donar una sèrie de consells bàsics, senzills i que no suposen un cost econòmic, però que poden ser molt útils a l'hora d'evitar aquest tipus de sostraccions.

Del 2 al 5 de març les places hoteleres de la ciutat de Barcelona, i la seva àrea d’influència, es troben reservades per aquest esdeveniment mundial que es durà a terme a la Fira de Barcelona. Són en circumstàncies de gran afluència de persones les idònies perquè els delinqüents s’apropiïn d’objectes personals d’altri.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra