Es crea a Sant Vicenç dels Horts un espai d'oci per a joves discapacitats

Imprimeix

El conveni, que ha signat l’Ajuntament i les fundacions IRIS i APIP-ACAM, preveu diverses propostes de lleure tres cops per setmana.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, la fundació vicentina IRIS i la fundació barcelonina APIP-ACAM van signar ahir un conveni de col·laboració l’objectiu del qual és treballar conjuntament per endegar el projecte “Espai de trobada”. Un espai adreçat a persones amb discapacitat i ubicat a l’escola IRIS que ofereix diferents propostes de lleure tres cops per setmana. El projecte neix a demanda de les famílies i de moment ja s’hi han inscrit un total de deu. La previsió és augmentar el grup fins donar cobertura a un total de quaranta.

Segons aquest conveni, la fundació IRIS cedeix les seves instal·lacions i la fundació APIP-ACAM serà l’encarregada de realitzar les activitats del projecte. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, a través de la regidoria de Joventut i Infància, coordinarà el projecte i garantirà que aquest conveni pugui tenir una durada estable en els pròxims anys. 

La signatura ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras; el regidor de Joventut i Infància, Jordi Gil; la directora general de la Fundació Iris, Roser Boladeras; i la directora de la fundació APIP-ACAM, Montserrat Font, entre d'altres representants.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts