Es crea a Sant Vicenç dels Horts un espai d'oci per a joves discapacitats

El conveni, que ha signat l’Ajuntament i les fundacions IRIS i APIP-ACAM, preveu diverses propostes de lleure tres cops per setmana.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, la fundació vicentina IRIS i la fundació barcelonina APIP-ACAM van signar ahir un conveni de col·laboració l’objectiu del qual és treballar conjuntament per endegar el projecte “Espai de trobada”. Un espai adreçat a persones amb discapacitat i ubicat a l’escola IRIS que ofereix diferents propostes de lleure tres cops per setmana. El projecte neix a demanda de les famílies i de moment ja s’hi han inscrit un total de deu. La previsió és augmentar el grup fins donar cobertura a un total de quaranta.

Segons aquest conveni, la fundació IRIS cedeix les seves instal·lacions i la fundació APIP-ACAM serà l’encarregada de realitzar les activitats del projecte. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, a través de la regidoria de Joventut i Infància, coordinarà el projecte i garantirà que aquest conveni pugui tenir una durada estable en els pròxims anys. 

La signatura ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras; el regidor de Joventut i Infància, Jordi Gil; la directora general de la Fundació Iris, Roser Boladeras; i la directora de la fundació APIP-ACAM, Montserrat Font, entre d'altres representants.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix