Es presenta la nova seu de l'Agència de Salut Pública a Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

L’Equip de l’Agència de Salut Pública del Baix Llobregat Centre Nord-Fontsanta dóna serveis a vint-i-quatre municipis i a prop de 454.000 persones.

El secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Mateu i Serra, i l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José Buenaventura, van presentar ahir la nova seu de l’Agència de Salut Pública del Baix Llobregat Centre Nord-Fontsanta de Sant Feliu de Llobregat. El trasllat ha estat possible gràcies a un conveni entre l’Agència de Salut Pública i l’ajuntament baixllobregatí per ubicar aquesta seu territorial al seu municipi.

L’equip que hi presta servei està format per veterinaris, titulats superiors en salut pública, químics i farmacèutics titulars. Aquest equip de professionals vetlla per la millora de la salut pública individual i col·lectiva dels ciutadans mitjançant la provisió des de la proximitat i el treball en xarxa dels serveis de la cartera de salut pública.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya s’ordena en demarcacions regionals i aquestes en subunitats territorials corresponents als sectors sanitaris. En cada subunitat hi actua un equip territorial de salut pública (ETSP) que fa actuacions relatives a la promoció i la protecció de la salut, la prevenció de la malaltia i dóna suport a la vigilància de la salut pública, d’una manera integrada i coordinada amb els recursos municipals, amb els equips d’atenció primària, amb les unitats de medicina preventiva i salut pública dels hospitals i amb els altres agents comunitaris relacionats amb la salut pública.

Redacció / Foto: Arxiu