L'Ajuntament de Pallejà fa un reconeixement al comerç de proximitat

Un total de 28 establiments han estat premiats per haver apostat per desenvolupar la seva activitat al municipal.

Es va celebrar la primera edició del Reconeixement a les Iniciatives Comercials de Pallejà. Es tracta d’uns guardons que ha posat en marxa l’Ajuntament amb la intenció de valorar la tasca que realitza el comerç de proximitat com a element d’integració, cohesió social i progrés econòmic. Enguany s’ha volgut reconèixer a un total de vint-i-vuit persones que, al llarg de la seva trajectòria, han apostat per desenvolupar una activitat comercial al municipi.

Aquesta primera edició s’ha dividit en dues categories. En la primera s’ha premiat a 13 noves iniciatives comercials ubicades a Pallejà i que s’han posat en marxa durant els anys 2013 i 2014. La resta de guardons han estat per a comerços que porten un mínim de vint-i-cinc anys prestant un servei continuat. Entre tots aquests, es va homenatjar especialment a dues empreses locals que fa més de cinquanta anys que tenen el seu establiment al municipi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix