La Fira de la Candelera torna a ser tot un èxit de visitants i expositors

Les primeres autoritats del consistori municipal fan una valoració molt positiva de la 164a edició.

La Fira de la Candelera va posar ahir el punt final a la seva 164a edició. Les màximes autoritats del consistori municipal fan una valoració molt positiva d’aquest any. L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha assegurat que “la valoració important de veritat és la que facin els expositors i els visitants, però després de parlar amb molts d’ells i de recollir opinions de tot tipus tinc la certesa que aquesta ha estat una gran Fira”. Casals ha explicat que “l’organització d’aquesta edició tenia algunes dificultats afegides, amb previsions meteorològiques de vent fort, moltes visites institucionals importants i moltes novetats pensades per millorar l’experiència dels visitants, i tot s’ha pogut resoldre amb bona nota”. L’alcalde s’ha mostrat especialment satisfet de “la nova configuració de la Fira de Vins i de l’estrena dels food trucks, que ha tingut un èxit indiscutible”, així com de “la gran difusió exterior que hem tingut gràcies a les xarxes socials i l’app que s’han descarregat gairebé 1.200 persones.”

D’altra banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, també en fa una lectura molt positiva de l’edició d’enguany: “semblava que dissabte va costar una mica de despertar la Fira, però ràpidament es va anar animant i ha estat de nou un èxit”. Paz ha volgut recalcar “el bon funcionament que han tingut els espais que durant aquest mandat s’han reformat, com el Pati del Palau, el carrer de Baix i, sobretot, l’aparcament asfaltat de la plaça de la Llibertat, que ha donat una resposta magnífica a la Fira de Vins”. El tinent d’alcalde ha insistit que “organitzar un esdeveniment amb la capacitat d’atracció de la Candelera, sense que hi hagi incidències remarcables i que respongui a les expectatives de tothom només es pot fer gràcies a la feina ben feta per molta gent” i en aquest sentit ha assegurat que “l’èxit de la Fira és un èxit de tothom.”

Millores futures

Pel que fa als punts de millora per a futures ocasions, s’ha detectat una sobreutilització dels carrers propers a la zona del Parc de les Palmeres com a aparcament de visitants. Es valorarà en les prròximes setmanes la possibilitat d’instal·lar elements dissuasoris en alguns punts com ja s’ha fet els darrers anys al barri de La Granja i al Parc del Llobregat. També s’ha lamentat l’enfrontament puntual d’algun col·lectiu amb altres entitats durant la visita institucional del president de la Generalitat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix