Artur Mas: “Molins de Rei és un municipi exemplar en la creació d’ocupació”

El president de la Generalitat va visitar ahir la Fira de la Candelera durant dues hores.

El president de la Generalitat va visitar novament la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Artur Mas va recórrer alguns dels sectors firals més significatius acompanyat de l’alcalde de la població, Joan Ramon Casals, del primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, i de la resta d’autoritats municipals. Durant el trajecte Mas es va interessar per l’activitat d’entitats i expositors.

La visita es va iniciar després d’una recepció institucional que va tenir lloc a la sala de sessions de l’Ajuntament. En aquest marc, el president de la Generalitat ha aprofitat per llençar un missatge positiu relacionat amb l’economia del municipi i del país: “després de bastants mesos en el conjunt de Catalunya s’està reduint l’atur de manera significativa i s’estan creant nous llocs de treball, i fins i tot l’any passat van créixer més els contractes indefinits que no pas els temporals”. Mas també va dir que “a Molins de Rei aquestes dades tenen significació especial, perquè si en dos anys s’ha aconseguit passar d’un 19% a un 12% de taxa d’atur vol dir que des de l’Ajuntament s’està fent molt bona feina”. En aquest sentit el president de Catalunya va qualificar Molins de Rei com “un municipi exemplar en la creació d’ocupació i les polítiques socials”.

Després de la recepció oficial Mas va passar per la Fira d’Entitats (on una vintena de persones de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca es van manifestar), la Fira Industrial, la Fira d’Artesans, la Filatèlica i Numismàtica i la tradicional Fira del Planter, on va donar per acabada la visita.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix