La Fundació Ordesa destina 250.000 euros als infants més desfavorits

Imprimeix

L’empresa, ubicada a Sant Boi de Llobregat, donarà l’ajut a sis projectes a més de vint tones d’aliments entre diverses entitats socials espanyoles dedicades a l’atenció de famílies sense recursos.

La Fundació Ordesa, a través de l’empresa Ordesa que té una fàbrica de productes d'alimentació infantil a Sant Boi de Llobregat, ha lliurat les XII Ajudes Ordesa de la convocatòria 2014 a sis projectes destinats a atendre a la infància i la maternitat més desfavorida. L'acte de lliurament va comptar amb la presència de l'alcaldessa de municipi baixllobregatí, Lluïsa Moret.

En total la Fundació Ordesa ha destinat a aquesta convocatòria 250.000 € a sis projectes i a la donació de vint tones d'aliments infantils entre diverses entitats socials espanyoles dedicades a l'atenció de famílies sense recursos. Amb aquesta iniciativa, la Fundació vol col·laborar en la millora de la qualitat de vida, salut i nutrició de la població infantil sense recursos, i especialment dels nounats, els lactants i els petits en els seus primers anys de vida.

Projectes

Entre els projectes que rebran les donacions de la Fundació Ordesa hi ha la construcció del nou Hospital de Dia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona; un menjador social per a nens malnodrits a Kenya; un projecte per a la millora de l'atenció infantil i maternoinfantil a Moçambic; l'Àrea de Pediatria i Matern Infantil de l'Hospital San Jose Widikum del Camerun; el projecte "Part i naixement segur" a Ghana de la Fundació Anesvad, i la millora de l'assistència pediàtrica als barris perifèrics de Bissau (Guinea Bissau) promogut per l'Associació AIDA.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi