Estel Solé obre els actes de la 164a Fira de la Candelera de Molins de Rei

L’actriu va emocionar amb un pregó que es va centrar en aspectes com la llibertat, la tradició, la identitat o la valentia.

Un Foment Cultural pràcticament ple va poder gaudir del sentit pregó que va fer l’actriu molinenca Estel Solé. Durant la seva intervenció, Solé va enllaçar constantment les imatges que tothom té de la Fira de la Candelera amb els seus records personals. L’acte també va comptar amb la participació de l’alcalde Joan Ramon Casals i del regidor de Fira Joaquim Martí.

Estel Solé (Molins de Rei, 1988) va saber recuperar l’essència dels pregons de la Fira de la Candelera, amb una intervenció plena de referències i de sentiments personals. L’actriu i poetessa va saber captar l’atenció del públic assistent creant un clima d’intimitat i recolliment, evocant l’esperit de la Fira que s’ha sabut mantenir al llarg dels 164 anys d’història. Solé va centrar el seu discurs en aspectes com la llibertat, la tradició, la identitat o la valentia.

L’acte també va comptar amb la participació del regidor de Fira, Joaquim Martí, així com de l’alcalde, Joan Ramon Casals. Ambdós van destacar la capacitat de generar oportunitats que ha tingut la Candelera des dels seus orígens, així com les novetats previstes per enguany. I finalment també va haver-hi un reconeixement a Alfred Bofill, el responsable de l’empresa Expogestió, que ha estat organitzant aquest esdeveniment durant els darrers 35 anys i que es jubilarà just després de la present edició de la Fira de la Candelera.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

     
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix