Ja està aquí la 31a Mostra i la Festa Major d’Hivern 2015 de Sant Vicenç

Avui es dóna el tret de sortida a un cap de setmana farcit d’activitats amb la Missa solemne oficiada per l’Arxiprest Mossèn Mateu Santacana.

Sant Vicenç dels Horts es vesteix de festa durant tot el cap de setmana. El municipi baixllobregatí celebrarà La Mostra, que arriba a la seva trenta-unena edició, així com la Festa Major d’Hivern. De fet, des del passat 17 i fins al 28 de gener, la població acull un centenar llarg d’activitats per a totes les edats i per a tots els gustos.

La Missa solemne, oficiada per l’arxiprest Mossèn Mateu Santacana, dóna avui –dia de Sant Vicenç Màrtir- el tret de sortida al cap de setmana de Festa Major d’Hivern i de la 31a Mostra. A més, a partir del migdia ja començaran les primeres activitats festives. Després de la missa, hi haurà ballada de sardanes a la plaça Sant Jordi (12h) i, posteriorment, espectacle teatral amb l’escola El Bitxo. A la tarda, espectacle per als més petits a l’Ateneu amb el grup The Penguins i tarda i vespre de concerts per a tots els gustos.

La inauguració oficial de La Mostra 2015, a càrrec de l’alcalde, Oriol Junqueras, i dels tinents d’alcaldia, Petri García, Cati Mestres i Jordi Soto, serà demà divendres, 23 de gener, a les 19.30 h, a l’estand institucional de la plaça de la Vila.

L’ampli ventall d’activitats inclou propostes com un concert amb l’Escolania de Monsterrat, en commemoració del centenari de l’Orfeó Vicentí; la tradicional mostra d’època ‘L’Era del Baró’, organitzada per l’Associació de Veïns de Vila Vella; l’exposició ‘Som barris, som poble’; un concurs de Pintura Ràpida, amb la participació de diversos artistes o també una Lectura de poemes sobre Andalusia amb guitarra i cante jondo, organitzat per la Casa d’Andalucía. El programa d’activitats presenta d’altres novetats, com per exemple ‘Cuina en Directe (Showcooking)’, amb diversos tallers sobre cuina familiar, cuina d’aprofitament o cuina vicentina, així com també la lectura del manifest “Llegir ens ho dóna tot”, punt de partida del Pla Comunitari d’Impuls de la Lectura ‘M’agrada llegir’. Un any més, el programa d’activitats de La Mostra i la Festa Major d’Hivern busca la participació de tothom: veïns, entitats, comerços i sector agrícola.

Afectacions al trànsit

Durant tots aquests dies hi haurà afectacions generals durant tots els dies que hi ha activitat i també hi haurà afectacions més puntuals en funció de la celebració d'alguns esdeveniments concrets.

Tota la informació la podeu trobar a www.svh.cat. També teniu el programa d’actes en un pdf adjunt amb aquesta notícia.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix