La Xarxa de Voluntariat de Sant Boi fa la seva presentació

Imprimeix

Amb la seva creació d’aquest organisme es vol guanyar eficiència per donar resposta a les necessitats detectades al municipi.

Can Massallera ha acollit la presentació pública de la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi. Dotze associacions locals han promogut la creació d'aquest organisme per potenciar a la ciutat la pràctica del voluntariat i el treball en xarxa entre entitats. L’acte ha comptat amb la presència de prop d'un centenar de persones, ha anat a càrrec de l'alcaldessa, Lluïsa Moret. La Responsable Provincial de Voluntariat de l'orde hospitalari de Sant Joan de Déu, Immaculada Merino, ha fet una ponència sobre la naturalesa del voluntariat, la situació actual i les perspectives de futur.

Durant l'acte s'ha presentat la pàgina web http://voluntariatsantboi.cat. El portal serà el punt de referència de la xarxa. Les persones amb voluntat de col·laborar voluntàriament amb la realització dels projectes poden conèixer-los de primera mà i contactar per sumar-s'hi.

Les entitats que formen part de la Xarxa de Voluntariat són: Fundació Marianao, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental, Servei Local de Català de Sant Boi, Esplai Eixida, Centre Obert Don Bosco, Cultura Viva, Càritas, Iniciatives Solidàries, Creu Roja Sant Boi, Desos Opció Solidària i Ajuntament de Sant Boi, que participa mitjançant el seu Punt de Voluntariat, situat a Can Massallera.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi