Cornellà de Llobregat tindrà el seu Mercat de Pagès

Imprimeix

Se celebrarà cada diumenge de l’any al parc de Can Mercader i comptarà amb productors del Parc Agrari i de tres locals (Cervesa Cornèlia, Tecsalsa i Pasticana).

Cornellà de Llobregat se suma, a partir d’aquest diumenge 18 de gener, als municipis del Baix Llobregat que compten amb un Mercat de Pagès. Una iniciativa que apropa fruites i hortalisses de temporada de productors locals a la ciutadania del municipi, cosa que compleix una doble funció: dinamitzar el teixit social i econòmic local, alhora que redueix la contaminació pels transports. La cita tindrà lloc cada diumenge de l’any (a excepció dels centrals d’agost), de 10 a 14 hores, al parc de Can Mercader.

Al Mercat de Pagès de Cornellà hi haurà, de moment, un total de vuit parades de productors comarcals i altres tres exclusivament locals on participen la Cervesa Cornèlia, Tecsalsa (un centre d’ocupació per a persones amb algun tipus de discapacitat que vendran plantes aromàtiques i accessoris per als horts domèstics) i Pastinaca (una associació de productors i consumidors de productes agrícoles, amb seu al restaurant El Diván de los Sentidos).

Redacció / Foto: Consell Comarcal Baix Llobregat