Comencen les obres del passeig Marítim de Castelldefels

Imprimeix

Duraran entre 10 o 12 mesos, tindrà cinc quilòmetres de longitud i donarà continuïtat a tota la franja costanera del municipi baixllobregatí.

Aquesta setmana s’han iniciat les obres que completaran el passeig del front marítim de Castelldefels, que donarà continuïtat a tota la franja costanera del municipi baixllobregatí, al barri de Baixador. Una nova infraestructura turística que servirà de punt d'atracció per a dinamitzar l'economia local i el turisme. Aquest tercer tram del passeig Marítim, de cinc quilòmetres de longitud, comença a l'alçada de l'avinguda República Argentina i acaba al final del terme municipal, al carrer Penyeta Roja.

El projecte final de la tercera fase del Passeig Marítim de Castelldefels i el desenvolupament de les obres duraran entre 10 i 12 mesos. La construcció l’assumeix l'Estat amb una inversió de més de 2'1 milions d'euros a excepció del mobiliari i l'ornamentació, que ho pagarà l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. “Aquest projecte crearà una magnífica zona perquè tots els veïns i tots els visitants gaudeixin d'un espai immillorable al costat del mar”, explica el regidor de Governació, Via Pública i Platges, David Solé.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels