Sant Vicenç dels Horts, afortunat amb La Grossa de Cap d’Any

El supermercat Bon Àrea, del barri Can Ros, ha venut el segon premi (92.484).

El Teatre Nacional de Catalunya ha estat novament l’escenari escollit per celebrar La Grossa de Cap d’Any, sorteig que enguany ha arribat a la segona edició. El Baix Llobregat, i més concretament, Sant Vicenç dels Horts ha estat el municipi afortunat, ja que s’ha venut el segon premi, el 92.484, donat amb 32.500 euros per bitllet o 6.500 euros per euro jugat. S’ha comercialitzat a la botiga Bon Àrea del barri de Can Ros. Precisament, els set treballadors es van repartir un bitllet del número agraciat. En total, l’establiment comercial ha venut un total de cinquanta números. Marc Sillaurren, encarregat del supermercat, ha explicat a TV3 que “nosaltres tenim cinc números diferents des que se celebra, i la gent va comprant el que li interessa. I mira per on ha tocat.”

El número de la Grossa, premiat amb 100.000 euros el bitllet, ha estat el 91.164, que no s’ha venut i l’import del premi es destinarà a programes socials a Catalunya. D’altra banda, el tercer premi (35.494) s’ha venut íntegrament per internet; el quart (87.675) es va adquirir a la llibreria Dumbo del carrer Bonaventura Muñoz 36, de Barcelona, i a l’estanc 3, del carrer Màxim Fornes 32, de Rubí; mentre que el cinquè premi (01486) s’ha venut al carrer Arquímedes, 235, de Terrassa.

Redacció / Foto: TV3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix