Dos-cents infants participen en el II Casal Infantil d'Hivern

Imprimeix

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Sant Boi, amb la col·laboració de diverses entitats locals, està destinada a famílies en situació de precarietat econòmica.

L’Ajuntament de Sant Boi, amb el suport de diverses entitats locals, ha posat en marca, des d’avui i fins al pròxim 5 de gener la segona edició del Casal d'Hivern 2014. Un servei municipal de lleure destinat a famílies en situació de precarietat econòmica i que vol ser una garantia perquè tots els infants de la ciutat puguin gaudir en igualtat d'oportunitats d'un Nadal amb activitats i puguin comptar amb un àpat diari de qualitat i saludable. Durant el Casal de Nadal, els infants participaran en activitats de lleure educatiu com per exemple jocs grupals, tallers i esports. A més faran excursions i assistiran a fires i celebracions nadalenques.

Aquest servei s'ofereix a tres llocs de la ciutat: Ciutat Cooperativa (a l'Escola Ciutat Cooperativa, a càrrec de Minicoope, de la Federació Els Garrofers), Camps Blancs (al Casal de Camps Blancs, a càrrec de l'Esplai Eixida) i Centre-Vinyets (a l'Escola Amat Verdú, a càrrec d'Espai Lúdic).


Redacció / Foto: Arxiu