L’Ajuntament engega un pla de neteja i manteniment de la ciutat

Imprimeix

S’han substituït 50 contenidors de residus, instal·lat un centenar de papereres, netejat més de 200 pintades i tots els embornals i reixes de la ciutat dins del programa ‘Junts fem net’.

Gavà renova la seva cara. Dins el Pla Junts fem net impulsat per l’Ajuntament de Gavà ja s’han portat a terme diferents actuacions en la neteja i el manteniment de la ciutat Així, s’han netejat més de 200 pintades en llocs com l’aparcament de l’estació de Renfe, al centre cívic de ca n’Espinós, a façanes d’edificis en diferents carrers com els de Montflorit i Pompeu Fabra, etc.  La resta fins a les 312 pintades i grafitis  detectats en edificis públics com propietats particulars s’acabaran de treure després de les festes nadalenques. En total hi ha un pressupost de 250.000 euros.

Més papereres

Altres accions han estat la col·locació d’un centenar de papereres amb cendrers incorporats, la substitució de un total de cinquanta contenidors, la neteja de tots els embornals i reixes de la ciutat i la creació d’un equip de neteja de carrers en profunditat format per tres operaris que ja han actuat en el barri de Can Tintorer i pròximament ho farà a la resta de barris de la ciutat. També s’ha creat un equip especial que s’encarrega  exclusivament de la recollida de les fulles de l’arbrat urbà.

D’altra banda, hi ha previst l’adquisició d’una nova màquina escombradora, que estarà en funcionament el primer trimestre de 2015, millora i reposició del mobiliari urbà, reforç de la neteja manual de totes les àrees de contenidors i renovació progressiva dels vehicles més deteriorats. A mitjan 2015 es disposarà d’un nou camió de recollida d’escombraries lateral. A més d’aquestes accions, es canviarà la ubicació d’àrees de contenidors situades a prop de passos de vianants i que limiten la visibilitat. S’actuarà en 51 punts detectats.


Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà